SKS Herentals lukte 5' voor affluiten de 0-1 via Swerts. De thuisploeg had tot dan toe verzuimd de kansen af te maken.[i]Verslag Jef Peeters / SKS/ ThalsFM :[/i]Voor de verplaatsing naar Meerhout meldde Steven Van Genechten zich zaterdag ziek af en Hitou Aziz verbleef met de Belgische nationale zaalvoetbalploeg in het buitenland.In de eerste helft was de thuisploeg de betere van SKS en Convalle liet enkele mooie kansen liggen. SKS kon zich weinig opdringen en was blij de rust met een brilscore in te gaan. De tweede helft was niets beter en bij momenten was het huilen met de pet op, zoals het volkswoord een bedenkelijke prestatie omschrijft. Gelukkig kon de thuisploeg hier niet van profiteren want hun vertoon was evenmin sprankelend. Voor SKS krijgt Sukmuang de gelegenheid om te scoren maar de kans gaat naast. Eder was reeds vervangen en trainer Van Peel greep 20' voor tij weer in en Swerts met Van Den Broeck kwamen Van Grieken en Sukmuang vervangen. Uiteindelijk was het Swerts die met een lobbal vijf minuten voor affluiten het enige doelpunt van de wedstrijd kon scoren en SKS hiermee drie ongehoopte punten kon bezorgen. Volgende week ontvangen ze White Star Schorvoort en hopen ze dat het slordige voetbal van de voorbije twee weken dan plaats zal maken voor een beter vertoon.Van Opstal Jef-Verhaegen Christoph-Mannaerts Yves-Baeten Michael-Sels Gunter-Goos Bram-Lambrechts Jasper-Eder ( 65' Sels Thomas)-Rayen Wout-Sukmuang Thanet (69' Swerts Bjorn)-Van Grieken Marc( 69' Van Den Broeck Kyle).